Biologische ambachtelijke rookworst van Hoeve Biesland

Geplaatst op: 29 oktober 2020

Plensbuien, loopneuzen, windstoten en kou. De herfst en de winter staan voor de deur.

Niets is lekkerder dan opwarmen aan de keukentafel met oer-Hollandse winterkost, en daar hoort bij……een rookworst natuurlijk!

Bij Hoeve Biesland zijn de slagers in de nazomer al gestart met het maken van onze ambachtelijke rookworsten, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn! De worsten zijn 100% biologisch en worden volledig in onze eigen slagerij bereid. De worsten worden zo’n 3 uur gerookt met eikenhout-snippers in onze eigen rookkast en bevatten een heerlijke kruidenmix zonder allergenen.

Er zijn zowel runderrookworsten als half-om-half (rund/varken) rookworsten verkrijgbaar.

Inmiddels staat de rookkast met regelmaat aan voor een nieuwe lading rookworsten, dus tegen de tijd dat het flink gaat vriezen ben je bij ons aan het juiste adres!

Even geen tijd om naar onze winkel te komen? De rookworsten zijn ook verkrijgbaar bij EkoPlaza Delft.