De boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is er voor fijnproevers die mee willen bouwen aan een mooi landschap. De verse groenten komen direct uit de tuin, de melk direct van de koe, brood dagvers van onze bakker en het vlees uit eigen slagerij.

De Boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel is er voor fijnproevers die mee willen bouwen aan een mooi landschap. De verse groenten komen direct uit de tuin, de melk direct van de koe, brood dagvers van onze bakker en het vlees uit eigen slagerij.

Wat vind je in onze winkel

Je tapt hier zelf je rauwe melk, koopt lokaal haardhout en voor de moestuiniers is er compost. Al van onze producten dragen het biologisch dynamische Demeter keurmerk en vergroten biodiversiteit en bodemkwaliteit.

Boerderijwinkel

Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw

015 – 212 56 34

We verkopen ook streekproducten van bevriende boeren uit de buurt. Druiven(sap) van Nieuw Tuinzight (Den Hoorn), groenten van Rob van Paassen (Oude Leede), Molenmeel van de Ambacht (Delft), biologische eieren van boer Damen (Langerak), boerenkaas van Kaasboederij de Vierhuizen.

Kom zelf het seizoen proeven in de winkel, of bestel in onze webshop dan komen wij naar jou!

Maandag tot en met vrijdag

10:00-17:00 uur

Zaterdag

9:00-17:00 uur

Zondag

Gesloten

Parkeren

Aan het einde van onze oprijlaan, vlak voor de winkel, is er een ruime parkeerplaats voor onze gasten.

PS. Pinnen kan!

Boeren uit de buurt

De inkoop wordt gedaan door Linda Duijndam, zij is een van de dochters van Jan en Mieke Duijndam en heeft ruime ervaring in het verbouwen van groenten en kruiden. Daarom weet ze als geen ander hoe kwaliteit van AGF eruit ziet. Ze kiest alleen voor de sappigste tomaat, de knapperigste wortel, de zoetste bonen en de meest frisse heldergroene sla. Groentes die vol smaak zitten en zo snel mogelijk van het land naar je bord verhuizen. Biodynamische tuinders waar we mee samenwerken zijn Rob van Paassen, Frank de Koning, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight Jansen, David Luijendijk en Peter van de Erve.

Rob van Paassen

Rob van Paassen is gevestigd in Oude-Leede (6 km). Hij teelt de lekkerste paksoi, winterpostelein en veldsla. Zomers groeien er in zijn kassen komkommers, aubergines, tomaten paprika’s en pepers. Rob heeft 1 hectare kas, en drie paarden waar hij deels zijn bodem mee bemest. De overige voeding voor de bodem haalt Rob uit de humest van Hoeve Biesland.

Frank de Koning

Frank de Koning zit met Kwekerij de Koning in Briele (20 km) en teelt al 18 jaar biodynamische groenten in vier verschillende kassen. Bij Frank kopen we auberinges, wild wonder tomaatjes, paprikas, oerkomkommers en trostomaten in.

Peter van der Erve

Peter van der Erve zit in Goudswaard (58 km) en verbouwt in 60 ha volle grond de lekkerste bieten, rabarber en wortels in alle kleuren. Hier halen wij ook verschillende aardappelrassen en uien vandaan. Ook Peter maakt gebruik van onze humest om zijn bodem van voeding te voorzien. Daarnaast heeft hij een mooie teeltwisseling waardoor hij gezonde grond creëert en daardoor vitale groentes krijgt. Gezond van grond tot mond dus!

Hilde en Arnold Jansen

Hilde en Arnold Jansen hebben samen Nieuw Tuinzight, een druivenkwekerij en echt familiebedrijf in Den Hoorn (9,5 km). Hier worden oogmeloenen, witte asperges en bekende authentieke Westlandse druivenrassen gekweekt, zoals de Blauwe en Witte Frankenthaler, de Black Alicante en de Muscaat van Alexandrië. Vroeger werden er veel druiven geteeld in het Westland maar door concurrentie uit Italië zijn veel kwekerijen verdwenen en zijn alleen Hilda en Arnold overgebleven.

David Luijendijk

David Luijendijk teelt bio-dynamische groenten in kassen en volle grond in Roelofarendsveen. In de 3000m2 aan koude kas en 1,4 hectare volle grond teelt David voornamelijk bladgroenten en vruchtgewassen. Deze groeien heel goed op de vruchtbare veengrond. David ontvangt ook regelmatig schoolklassen uit de buurt voor rondleidingen.

Anatoly Konjajev

Anatoly Konjajev, is onze imker. Anatoly is opgegroeid tussen de imkers en heeft zelf inmiddels 28 bijenvolken. Hiervan leven er 17 op en rondom onze hoeve. Deze omgeving is rijk aan bloeiende planten en bomen en vrij van intensieve landbouw. Perfect voor de bijen. In deze imkerij wordt biologisch gewerkt: er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen ingezet tegen bijenziektes en de natuur gaat zoveel mogelijk haar gang.

Meer over de boerderij

Eigenwijs boeren, uitgelegd.

Benieuwd hoe we onze producten maken?

Lees meer
Over onze hulpboeren.

Ontdek de zorgboerderij!

Lees meer