KERST BESTELLIJST 2018

Geplaatst op: 12 december 2018

Wat van dichtbij komt is het lekKERST!

Ook dit jaar helpt Hoeve Biesland u maar al te graag met de inkopen voor kerst en daarvoor maken we gebruik van de kerst-bestellijst. Niet alleen weet u dan zeker dat al uw kerstinkopen op tijd in huis zijn, ook kunnen we op die manier preciezer produceren en inkopen. Zo helpen we met zijn allen om voedselverspilling tegen te gaan en dat is wel een aardige kerstgedachte, toch!?

Dit jaar kunt u groenten, brood & banket, vlees en kaas bestellen.

Brood & banket
Jan Bronswijk is de bakker van Hoeve Biesland en samen met zijn ervaren bakkers maakt hij heerlijke biologische broden, kerstkransjes, kerststollen en taarten. Jan is de vijfde generatie bakker uit zijn familie en weet als geen ander hoe belangrijk ambacht en goede en eerlijke grondstoffen zijn voor het lekkerste speculaasje of het knapperigste brood. Broden kunnen ook ‘bake-off’ besteld worden. Dat betekent dat u ze thuis nog eventjes afbakt en dan van vers, warm brood kunt genieten.

Groente & kaas
Groentes zijn inmiddels niet meer weg te denken bij een hip kerstmaal. Lekkere groentes beginnen bij een gezonde bodem en eindigen het liefst zo vers mogelijk op uw bord. Groenteboerinnen Linda en Anouk telen biodynamische groentes aan het begin van de oprijlaan. Linda koopt ook groentes en kruiden in bij tuinders en akkerbouwers uit de omgeving. Daarnaast biedt ze verschillende soorten kazen aan die vol zijn van smaak en bereid met melk van eigen koeien.

Rundvlees, lamsvlees, kippenvlees & varkensvlees
Slagers Rob en Martin verwerken op de boerderij het vlees van onze eigen Bonte lammeren en Fleckvieh koeien. Van sappige entrecote, tot lendestukken en sukade. Het vee krijgt het hele jaar door (kuil)gras/graan te eten en heeft veel leefruimte. Fleckvieh koeien staan bekend om hun vlees met zachtere vetstructuur en een mooie volle smaak. Doordat we niets aan het vlees toevoegen verkleurt het vlees na een aantal dagen, dat is heel normaal en u proeft het niet. Kip- , varken- en kalfsvlees komt van biologische boeren uit de omgeving.

Hoe kunt u bestellen?
Stuur een mailtje naar weilandwinkel@hoevebiesland.nl
Vermeld hierin
Het totaal aantal stuks/kg van per gekozen product
Uw naam en telefoonnummer
De dag waarop u de boodschappen komt ophalen, u kunt kiezen tussen
Za 22-12 tussen 9:00-17:00
zo 23-12 tussen 10:00-15:00
ma 24-12 tussen 10:00-15:00
Verstuur uw mail uiterlijk dinsdag 18 december

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons even: 06-55403401.

Klik hier voor de bestellijst