Onze producten

Krijg de smaak te pakken van Hoeve Biesland

De winkel van Hoeve Biesland is de biologische boerderijwinkel. Hier kun je terecht voor onze biodynamische boerderijproducten terwijl je van heel dichtbij ziet waar en hoe jouw eten gemaakt wordt. In de winkel vind je vlees van onze runderen en schapen, brood en koek uit onze bakkerij, groenten en kruiden uit onze moestuin, eieren van onze kippen, honing van onze bijen en haardhout uit de Bieslandse bossen. Rauwe melk van onze koeien komt hier gewoon uit de kraan van de melktank en mag je zelf tappen! In de winkel verkopen we ook andere zuivelproducten die bereid zijn met melk van onze koeien.

Streekproducten van hoge kwaliteit

Naast boerderij-eigen producten vind je in de winkel ook bijzondere streekproducten van collega-boeren, tuinders en akkerbouwers uit de regio, zoals druiven(sap) van Nieuw Tuinzight uit Den Hoorn, groentes van Rob van Paassen uit Oude Leede, Delfts molenmeel van de Ambacht, eieren van boer Damen uit Langerak en boerenkazen van Kaasboerderij de Vierhuizen uit Zoeterwoude. Het winkelassortiment vullen we aan met andere basis voedingsmiddelen, zoals specerijen, conserven, droogwaren, broodbeleg, chocolade, bier en fruit.

Alle producten in onze winkel zijn van bio-dynamische of biologische oorsprong, gegarandeerd vers en van hoge kwaliteit. In de winkel kun je terecht voor een goed belegde boterham, een Hollands 1-2-3tje, ingrediënten voor een hippe smoothie, maar ook voor haute cuisine!

Op de fiets of met de auto, uit Delft, Nootdorp of Pijnacker ben je binnen een kwartier op het erf van Hoeve Biesland

Meer boerderijproducten

Openingstijden & bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag: 10:00-17:00 uur
Zaterdag: 9:00-17:00 uur
Gesloten op  zondag

Aan het einde van onze oprijlaan, vlak voor de winkel, is er een ruime parkeerplaats voor onze gasten.

PS. Pinnen kan!

Contact opnemen