Vacature accountmanager ‘zorg & re-integratie’ (16 uur p/w)

Geplaatst op: 19 december 2019

Hallo! Wij zijn Hoeve Biesland

Een biologisch-dynamische boerderij met een slagerij, bakkerij, winkel, veeteelt, zorg en een tuinderij. Omringd door grote steden maar midden in de natuur, werken binnen alle takken van het bedrijf ‘hulpboeren’ mee. Als erkende zorgboerderij zijn we een aantal jaar succesvol bezig, maar er zijn nog genoeg onbezette plekken voor dagbesteding en re-integratie, die we graag (met jouw hulp) willen benutten per  februari 2020.

Wij zoeken een rot-in-het-vak

PGB, CIZ, WMO, WLZ, WSW, granieten bestanden, participatieladders en Wajong; jij bent op de hoogte van landelijk- en gemeentelijk beleid rondom zorg en arbeids-re-integratie en daardoor weet je precies waar de budgetten zitten en wat de kansen in de markt zijn voor een zorgaanbieder. Je werkt graag zelfstandig en bepaalt je eigen werktijden zodat je soms ook ‘s avonds aanwezig kunt zijn bij een belangrijke netwerkbijeenkomst.

Maar ook een spin-in-het-web

Over netwerkbijeenkomsten gesproken; jij bent een échte netwerker. Niet op zo’n –leuk-je-te-zien-hier-is-mijn-kaartje- manier, maar gewoon omdat je altijd nieuwsgierig bent en mensen graag verbindt. Jij bent online en offline makkelijk te vinden en een graag geziene gast. Toevallig heb je altijd wat mooie flyers in je tas en weet je wie je waarover wilt spreken voor het einde van de dag.

Jij wordt het gezicht van Hoeve Biesland

Dat betekent dat je één ochtend per week tijd besteedt aan het project ‘Lekker Bezig’, waar jij natuurlijk al lang van hebt gehoord. Je gaat ook intensief contact onderhouden met onze bestaande partners waaronder Gemeenten Delft en Pijnacker-Nootdorp maar ook GGZ Delfland en Ipse de Brugge. Je werkt niet alleen aan bestaande relaties, maar breidt ook onze contacten uit.

Wij zouden een bakkie moeten doen

  • Als we komend jaar met jouw talent, nagenoeg alle plekken voor dagbesteding of re-integratie op onze mooie boerderij gaan benutten.
  • Als jij, net als wij, zo blij wordt van onze koeien, de mist die in de ochtend op het grasland ligt en het zien opbloeien van mensen.
  • Als je toe bent aan een uitdaging, wars bent van onmogelijkheden en we samen een passend salaris kunnen vinden.

Mail je CV en motivatie voor 15 januari naar: info@hoevebiesland.nl
Ook voor vragen graag mailen naar dit adres.