Vacature planner distributie & chef groentepakket 32 uur p/w

Geplaatst op: 28 januari 2019

Hoeve Biesland is een coöperatie met een slagerij, bakkerij, weilandwinkel, veeteelt, zorg en een moestuin. Een moderne biodynamische boerderij middenin de polder waar geen een dag hetzelfde is. Wij leveren onze producten aan HORECA en winkels in de omliggende steden en dorpen en zijn op zoek naar iemand die zich gaat ontfermen over de groentepakketten en het plannen en klaarzetten van de leveringen. Je werkt met je hoofd, hart en handen op een plek waar we blij worden van aanpakkers en doorzetters. Je kunt goed ordenen en plannen, bent fysiek fit en houdt van afwisseling in je werk.

Jouw toekomstige werkdag op Hoeve Biesland kan er zo uit zien:

-Om half 7 uur begin je met het inboeken van horecabestellingen in het backoffice systeem. Het is dus handig als je goed met een computer overweg kunt, precies bent en geen ochtendhumeur hebt.

-Daarna zet je de groentebestellingen klaar en help je de chauffeur met inladen; Je hoeft niet meer naar de sportschool, maar een sterke rug is wel nodig!

-Je helpt Kanishka met het opstarten van De Weilandwinkel zodat er geen lege schappen zijn en de winkel er netjes uit ziet.

-Tijd voor een lekker kopje koffie, terwijl de koeien op de achtergrond loeien en de boerderij tot leven komt.

– Je duikt vervolgens weer even achter de computer om bestellingen voor de groentepakketten te verwerken, mails te beantwoorden en aanbodslijsten te maken voor de HORECA.

-Lunch, op een picknickbank in het zonnetje met een vers glaasje rauwe melk.

-Samen met een leuke groep hulpboeren pak jij 1 dag per week de groentepakketten in. Het is belangrijk dat je goed kunt uitleggen wat er moet gebeuren en ervoor zorgt dat iedereen met plezier aan het werk is.

– Je overlegt met Linda nog even wat er moet gebeuren en hoe je volgende werkdag eruit gaat zien en fietst vrolijk naar huis waar je nog genoeg tijd hebt voor jezelf of de kids.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat je passend beloond wordt voor je werkzaamheden en pensioen opbouwt, zijn er binnen het bedrijf altijd mogelijkheden om door te groeien en frisse ideeën uit te voeren en word je omringd door hardwerkende maar o zo gezellige collega’s.

Ben je enthousiast en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Dan moeten we praten!

———————————————————

Mail je CV en motivatie voor 11 februari naar linda(@)hoevebiesland.nl
Voor meer informatie over de vacature bel je naar: 06 28549251